top of page

Hvem er vi

Vi har opdrættet schæferhunde siden 1988 og fik vort kennelmærke ” Kennel Greve ” 3. marts 1989, og har siden da haft hvalpe lejlighedsvis, hvor vi altid har prioriteret tiden for hvalpenes skyld, så de blev socialiseret og motiveret maximalt.

Da vi startede med det første kuld hvalpe, var det med en tæve fra en ”gammel” velsunderet opdrætter, og har siden da beholdt tævemateriale fra denne stamme, og naturligvis med en ny hanhund hver gang, der på den måde har været med til at udvikle vort materiale, så vi i dag kender vort tævemateriale og baggrund også m.h.t. væsen og hofter.

Vi er i dag flyttet ud  til Stenlille der ligger midt på Sjælland, med naturskønne omgivelser, der giver plads og ro til at hundene kan boltre sig, samtidig er vi så heldige at vi begge ikke behøver at gå på arbejde, så vi 100% kan koncentrere os om vor hunde.

Det er specielt dejligt for hvalpene da de på den måde er i vore hænder mange timer af dagen, og kan komme ud og opleve naturen og samtidig komme så tæt på en hverdag, som de skal leve i når de ”flyver fra reden ” fra os.

Vi har begge to arbejdet meget aktivt inden for Schæferhunde Klubben i kredsarbejdet. Erik har lagt en del prøver og avlskåringer på vore hunde, så på den side er der også en del erfaring.

På Hovedavlsskuet og kombiarrangementer har vi opnået meget flotte resultater med b.l.a. avlsklasseplacering.

Så velkommen til KENNELGREVE.

Hvis du gerne vil vide mere er du selvfølgelig velkommen til, at kontakte os på kennelgreve@kennelgreve.com
på mobil 40 54 09 97.

bottom of page